Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 16:21

Περσέας και Ανδρομέδα...Θεατρική παράσταση για παιδιά!

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περσέας και Ανδρομέδα...Θεατρική παράσταση για παιδιά! http://www.karmenrouggeri.gr/

Μια ιστορία απο τη μυθολογία μας (στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης), διαλέξαμε να παρουσιάσουμε φέτος.Μια παράσταση προσεγμένη στη λεπτομέρεια, φτιαγμένη με σεβασμό κι αγάπη για τα παιδιά.

"Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του, ο Περσέας θα βρεθεί μαζί με τη μητέρα του σε ένα σεντούκι πεταμένο στη θάλασσα. Τα κύματα θα φέρουν το σεντούκι στη Σέριφο, το πανέμορφο νησί. Εκεί θα τους περισώσει ένας ψαράς ο Δίκτης, που θα τους φιλοξενήσει και θα γίνει αργότερα δάσκαλος καλός για το μικρό Περσέα.

Τα χρόνια θα περάσουν γρήγορα όπως τα παραμύθια. Ο Περσέας θα γίνει ολόκληρο παλικάρι και θα αναλάβει να πάει στις γοργόνες, να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, γεμάτος περιπέτειες, αγωνία και εκπλήξεις. Εκεί θα συναντήσει τον έρωτα... Σίγουρα κανένας μύθος δεν είναι τόσο παραμυθένιος, όσο ο Περσέας και η Ανδρομέδα. 
Ένας όχι πολύ γνωστός μύθος, που σας δίνεται η ευκαιρία να τον γνωρίσετε μέσα από μια θεατρική παράσταση, φτιαγμένη με πολλή αγάπη και σεβασμό, για τους μικρούς, αλλά και για τους μεγάλους μας φίλους. "

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,Πειραιώς 206

Οργανωμένες παραστάσεις καθημερινά για σχολεία στις 10:00
Κυριακές για το κοινό και groups στις 11:30 και 15:30

Κρατήσεις για σχολεία και συλλόγους:  Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00
Τηλέφωνο: 215 5508270

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, για παραστάσεις, ηθοποιούς και συντελεστές, μπορείτε να βρείτε στο site  http://www.karmenrouggeri.gr/

Σχετικά Άρθρα