Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 07 Μάρτιος 2015 10:23

"ΑΙΣΩΠΟΣ: Η δύναμη της θέλησης!" Για τρεις Κυριακές, γεμάτες ενδιαφέρον!

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η δημιουργική ομάδα "ΜΥΘΟΣ" του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών παρουσιάζει τις Κυριακές 8,15,29 Μαρτίου 2015 στις 12:00 στο «Σπίτι των Παραμυθιών» το μουσείο αλλιώς, ένα αφηγηματικό ταξίδι στην εποχή του Αισώπου.

Τι θα γίνει άραγε με του γάτου το πρόβλημα; Ποιος είναι ο πιο δυνατός ο Βοριάς ή ο Ήλιος; Πόσα χρυσά αυγά έκανε η κότα; Το λιοντάρι θα γίνει φίλος με το ποντίκι;  Οι ήρωες των μύθων  ζωντανεύουν αφηγηματικά και η ιστορία του Αισώπου ξεδιπλώνεται από τον Γιώργο Ευγενικό σαν παραμύθι.

Η Γεωργία Λαζάρου σχεδιάζει παράλληλα με την αφήγηση το σκηνικό των ιστοριών, και των μύθων, το οποίο ψηφιοποιείται και προβάλλεται με βιντεοπροβολέα.

Ο αφηγητής κινείται στον ψηφιακό εικαστικό χώρο και χρησιμοποιεί ψηφιακά αντικείμενα που σχεδιάζονται σε πραγματικό χρόνο.
Μουσική: Νίκος Κυπουργός.

Η ταυτότητα της παράστασης

Τίτλος:

ΑΙΣΩΠΟΣ: Η δύναμη της θέλησης.

Υλοποίηση: 

Αφήγηση- επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Ευγενικός

Σχεδίαση εικαστικών:  Γεωργία Λαζάρου

Μουσική: Νίκος  Κυπουργός

Απευθύνεται: Σε παιδιά άνω των 4 ετών και σε ενήλικες.

Γενική είσοδος: 6€  (Πολύτεκνοι 4€)

Κρατήσεις θέσεων στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2104313332, 6987117542

*«Το Σπίτι των Παραμυθιών», το μουσείο αλλιώς, βρίσκεται στην οδό: Ιωσήφ των Ρογών 11 και Λεμπέση, Πλησίον Μετρό «Ακρόπολης» και Τραμ «Βουλιαγμένης»