Created jtemplate joomla templates

 
 
Κυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 21:28

Εκδήλωση: "Ας μη μείνουμε στα λόγια" για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες!

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκδήλωση: "Ας μη μείνουμε στα λόγια" για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202723245619092&set=gm.311725829007055&type=1&theater

Είμαστε η ομάδα Ας μην μείνουμε στα λόγια! Επιστρέψαμε, γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για νέα δράση! Μια δράση που σε χρειάζεται γιατί κι εσύ μπορείς να... Κάνεις ένα παιδί να γελάσει ζωγραφίζοντας! Κάνε ένα παιδί να γελάσει...ζωγραφίζοντας!!!

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι κάποια παιδιά δεν θα πάνε στο σχολείο φέτος, αφού η κατάσταση της υγείας τους δεν τους το επιτρέπει. Συνηθίζουμε αυτή την περίοδο να επισκεπτόμαστε τα παιδιά στα νοσοκομεία με τσαντούλες που περιέχουν σετάκια ζωγραφικής. 

Συλλέγουμε:

  • Μπλοκ ζωγραφικής - Ακουαρέλες
  • Μαρκαδόρους - Ξυλομπογιές - Νερομπογιές κτλ
  • μολύβια - γόμες - ξύστρες - κασετίνες

και ότι άλλο σχετικό μπορείτε να σκεφτείτε

*χρειαζόμαστε υλικά ζωγραφικής και χειροτεχνίας για παιδιά από βρέφη ως 18 ετών.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που σκοπός μας είναι να μπούμε μέσα σε όλες τις ογκολογικές κλινικές Παίδων με σακουλίτσες γεμάτες χαρτιά και χρώματα, να ανοίξουμε μία μία τις πόρτες των μικρών αγωνιστών, να τους εκπλήξουμε ευχάριστα και να κερδίσουμε από ένα τους χαμόγελο!!!

Αν θες κι εσύ να μας βοηθήσεις, μπορείς να κοινοποιήσεις την εκδήλωσή μας στο διαδίκτυο για να την δουν οι φίλοι σου, μπορείς να παρακινήσεις τους ανθρώπους από το περιβάλλον σου για να μαζέψετε υλικό, μπορείς να περάσεις από το βιβλιοπωλείο και να αγοράσεις είδη ζωγραφικής και να μας τα στείλεις ταχυδρομικά με την ένδειξη

''Αλεβίζου Βασιλική, Κάνε ένα παιδί να γελάσει, PR 13401 Καματερό."

Να θυμάσαι ότι ο καλύτερος σύμμαχος για την θεραπεία του καρκίνου είναι το γέλιο!

Το link της ομάδας: https://www.facebook.com/groups/oxi.mono.logia/?ref=ts&fref=ts

Το link της εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/311724155673889/?fref=ts

Λίγα λόγια για την ομάδα

Η ομάδα "Ας μην μείνουμε στα λόγια" δρα μέσω του facebook και απαρτίζεται από 40 ενεργούς εθελοντές και περίπου 4000 μέλη. Οργανώνει 4 τακτικές εκδηλώσεις τον χρόνο, το Πάσχα με παιχνίδια, τον Ιούνιο με βιβλία και παραμύθια, τον Σεπτέμβριο με είδη ζωγραφικής και τα Χριστούγεννα με παιχνίδια επίσης. 

Ανακοινώνουμε την ημερομηνία που ορίζουμε για να μοιράσουμε δώρα, τα μέλη στέλνουν κυρίως ταχυδρομικώς ότι μπορούν , οι εθελοντές αμπαλάρουν τα δώρα και τα μοιράζουν στις κλινικές κατόπιν συνεννόησης με τις προϊσταμένες των τμημάτων. Προτεραιότητα για εμάς έχουν τα παιδάκια που νοσηλεύονται, έπειτα και εφόσον περισσέψουν μοιράζουμε στους ξενώνες της Ελπίδας και της Φλόγας, στέλνουμε στις ογκολογικές κλινικές παίδων της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης και στο τμήμα μαγνητικού αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Νέες δραστηριότητες

Βιβλιοθήκη στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης, αγάπη στα παιδιά του εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας, στήριξη στο σύλλογο πολυτέκνων ''Θεόφιλος'', Δότες μυελού των οστών.

Επικοινωνία: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

*photo credits: Η συγκεκριμένη ζωγραφιά πήρε το πρώτο βραβείο νηπιαγωγείου. Τη ζωγράφισαν οι μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής κι είναι η κεντρική φωτογραφία για τη συγκεκριμένη δράση της ομάδας "Ας μη μείνουμε στα λόγια"

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 18 Οκτώβριος 2014 12:23

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.