Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 22:52

"Υπογονιμότητα: Μιλάμε Ανοιχτά". Μια πολύ σημαντική, δωρεάν, ενημερωτική δράση.

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
| | |

Η ομάδα «Υπογονιμότητα: Μιλάμε Ανοιχτά» προσκαλεί όλα τα ενδιαφερόμενα Υπογόνιμα ζευγάρια, τις οικογένειές τους και τους φίλους τους στην Πρώτη Δράση με θέμα: "Ο ρόλος του ειδικού ψυχικής υγείας στη διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής".  Διακεκριμένοι γιατροί και εξειδικευμένοι επιστήμονες φωτίζουν αθέατες πλευρές του θέματος, ενημερώνουν διεξοδικά και απαντούν σε κάθε απορία. 

Βασικός στόχος της ομάδας "Υπογονιμότητα: Μιλάμε Ανοιχτά" είναι μέσω της συγκεκριμένης δράσης να συμβάλλει εποικοδομητικά στο χτίσιμο μιας υγιούς ψυχολογίας των Υπογόνιμων ζευγαριών που θα την παρακολουθήσουν, θεωρώντας τον ψυχολογικό τομέα ως τον βασικότερο παράγοντα μιας επιτυχούς προσπάθειας. Η καλή ψυχολογική κατάσταση του ζευγαριού στην δύσκολη αυτή συγκυρία της ζωής του μπορεί να το βοηθήσει να αντιμετωπίσει με δύναμη και αποφασιστικότητα το πρόβλημα, λαμβάνοντας με νηφαλιότητα και σύνεση τις σωστές αποφάσεις που θα το οδηγήσουν συντομότερα στην πραγματοποίηση του ονείρου της τεκνοποίησης.

Τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν απορίες και να εκφράσουν τους φόβους ή τις ανησυχίες τους, λαμβάνοντας υπεύθυνες και επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις από τους ειδικούς μας συνεργάτες -  ιατρούς.

Η δράση, χορηγός επικοινωνίας της οποίας είναι και το www.4yourfamily.gr,  θα πραγματοποιηθεί στo Civitel Olympic Hotel, στις 10/05/2015,  ώρα 11:00 πμ.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, δηλώστε συμμετοχή στα email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και στο inbox της σελίδας της "Υπογονιμότητα:Μιλάμε Ανοιχτά" στο Facebook

 

CIVITEL OLYMPIC HOTEL

Λεωφόρος Κηφισίας 2Α

151 25 – Μαρούσι

Τηλ: 210-6801900

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 17 Απρίλιος 2015 12:43