Created jtemplate joomla templates

 
 
Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2014 11:42

«Κατά παραγγελία» πατέρας, με 45 κόρες και 35 γιους!

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
| | Der Spiegel|Der Spiegel

"Εμπόριο" ελπίδας; "Εμπόριο"...αναπαραγωγικής διαδικασίας; Σίγουρα πάντως...εμπόριο! Τί να πει και να σκεφτεί κανείς για τον Ολλανδό με τα 82 παιδιά που περιμένει άλλα 10; Το παρακάτω άρθρο, καταγράφει μια πραγματικότητα που όπως και να το κάνουμε υπάρχει "δίπλα" μας. Ο άνδρας που θα δείτε, έγινε στυγνός επαγγελματίας, εκμεταλλευόμενος την πιο ιερή στιγμή κι ανάγκη στη ζωή ενός ανθρώπου, όπως είναι η απόκτηση ενός παιδιού. Και το ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πως δεν φροντίζει να τηρείται η ανωνυμία, όπως γίνεται στις τράπεζες σπέρματος, οι οποίες σαφώς και καλύπτουν τις ανάγκες άτεκνων ζευγαριών ή γυναικών, μέσα σε αυστηρά πλαίσια συγκεκριμένων κανόνων. Προσωπικό "προφίλ" του δότη, λεπτομερέστατο ιατρικό ιστορικό και έλεγχο στο γενεαλογικό του δέντρο, τρεις γενιές πίσω. Τουλάχιστον αυτό κάνουν ορισμένες κι αυτό θα έπρεπε να γίνεται.

Και το άλλο μεγάλο ερώτημα... Τί θα γίνει όταν αυτά τα παιδιά, κάποια στιγμή της ζωής τους, αποφασίζουν ν'αναζητήσουν το βιολογικό τους πατέρα, αφού η μητέρα τους θα τον γνωρίζει, για να ζητήσουν απαντήσεις; Και πόσο θα πληγωθούν ή τί θα αισθανθούν τέλος πάντων, αυτοί οι άνθρωποι, όταν μάθουν...το "επάγγελμά" του;       (4yourfamilyeditor)

 

"Ο πιο παραγωγικός «κατά παραγγελία» πατέρας του πλανήτη, με 82 παιδιά! Δεν είχε ολοκληρωμένες σχέσεις, μέχρι τα 34! Εδώ και 10 χρόνια όμως, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη την Ευρώπη! Είναι επαγγελματίας πατέρας κι απολύτως νόμιμος...

Ο Ολλανδός Εντ Χάουμπεν πήρε τη μεγάλη απόφαση στα 34. Αποφάσισε, να "βοηθήσει" γυναίκες οι οποίες δεν είχαν παιδιά, ούτε και σύντροφο για να τεκνοποιήσουν. Η αποστολή του σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία καθώς στατιστικά η γονιμοποίηση επιτυγχάνεται στο 80% των προσπαθειών του.

Υπολογίζει μάλιστα ότι εκτός από τις 45 κόρες και τους 35 γιους, θα αποκτήσει επιπλέον δέκα παιδιά στο άμεσο μέλλον, αριθμοί που τον έχουν ήδη χρίσει ως τον πιο παραγωγικό «κατά παραγγελία» πατέρα του πλανήτη. Στα πρώτα χρόνια της... τόσο ιδιαίτερης "εργασίας" του, έβρισκε υποψήφιες μητέρες μέσω του διαδικτύου αλλά τώρα πια δεν ασχολείται με αυτό, καθώς η φήμη του έχει εξαπλωθεί και είναι περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη.

Η "οικογένεια" του Χάουμπεν, έχει έτσι διασκορπιστεί σε Ολλανδία, Βερολίνο, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Γαλλία και Νέα Ζηλανδία με το μεγαλύτερο παιδί του να είναι εννέα ετών και το μικρότερο μόλις δύο μηνών. Ο ίδιος παραδέχεται ότι αρχικά είχε σκεφτεί τη δωρεά σπέρματος αλλά όταν κατάλαβε πως υπάρχει ζήτηση στην αγορά τεκνοποίησης, το έκανε επάγγελμα!

Ο Χάουμπεν έχει και μόνιμη σύντροφο η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θεωρεί «πολύ ενδιαφέρουσα» τη δουλειά του αν και δεν έχει καταφέρει να την κάνει ακόμη μητέρα!

Μάλιστα, ζητά απ' τις υποψήφιες μητέρες, να υπογράψουν ένα χαρτί που τον απαλλάσσει από τις υποχρεώσεις της πατρότητας, αν κι επιφανής δικηγόρος υποστηρίζει στο περιοδικό Der Spiegel, ότι το έγγραφο αυτό δεν έχει καμία νομική υπόσταση.

«Εάν όλες οι μητέρες αποφασίσουν να ζητήσουν διατροφή από τον βιολογικό πατέρα των παιδιών, τότε θα πρέπει να τις πληρώνει για το υπόλοιπο της ζωής του. Και της επόμενης», λέει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος!!!

 

Το άρθρο δημοσιεύεσε το περιοδικό Der Spiegel κι επιμελήθηκε ο Τάσος Τεργιάκης, δημοσιογράφος και συνεργάτης του 4yourfamily.gr.


Τον διαβάζετε και στο diasimesistories.blogspot.com "

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2014 16:07

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.